[Tutorial] Activare sunet de incarcare pe MacBook Air MacBook Pro

Articole Apple, Articole diverse, Tutoriale

Te afli aici:, Articole diverse, Tutoriale[Tutorial] Activare sunet de incarcare pe MacBook Air MacBook Pro

Cum putem activa sunetul de incarcare pe MacBook la conectarea incarcatorului pentru MacBook Pro / Air cu MacOS High Sierra minim?

Unul din sunetele familiare cu care suntem obisnuiti la iPhone si iPad este cel de incarcare. Incepand cu MacOS 10.13 High Sierra Apple a introdus acest sunet si pe MacBook. Insa activarea implicita este valabila doar pe modelele mai noi cu USB-C.

sunetul de incarcare pe MacBook

Astazi vreau sa impartasesc cu voi o scurta linie de comanda terminal care poate activa aceasta functie utila. Puteti gasi aplicatia Terminal in folder-ul Utilities din aplicatii sau puteti apasa COMMAND + SPACE apoi tastati terminal si enter. Mai intai deconectati incarcatorul de la MacBook apoi lansati in terminal urmatoarea comanda:

defaults write com.apple.PowerChime ChimeOnAllHardware -bool true; open /System/Library/CoreServices/PowerChime.app &

Despre autor:

De mic mi-a placut IT-ul comunicatile au urmat, am facut armata la transmisiuni, imi place tehnologia aplicata in viata de zi cu zi intr-un mod natural si liber. Cred si imi doresc sa pot controla eu tehnologia si nu ea pe mine. In rest... impartasim ce cunoastem si apreciez fiecare zi noua.

Lasă un răspuns

Sus